SZENT LÁSZLÓ TÁRSASÁG (1861) ÉS REND Magyarországon 2010 óta véglegesen megszűnt létezni (mellékelve a Fővárosi Ügyészség levele)!

A magyar egyesületi törvények értelmében, ezt az egyesületet Magyarországon, ilyen néven, hivatalosan többé bejegyeztetni nem lehet!

A Szent László Társaság (1861) és Rend néven megjelent illegális honlap hamis adatokat tartalmaz. A honlap tudatosan félrevezeti az olvasóit, amely egy törvénybe ütköző cselekedetnek számít.

Próbálja elhitetni azt, hogy itt egy törvényes, nemzetközileg elismert, humanitárius jellegű történelmi rendről van szó, amely egyenes utódja az 1861-ben megalakult Szent László Társulatnak. Rendünknek ehhez a honlaphoz semmi kapcsolata nincs, a tartalmát nem szerkeszti és nem vállal semmiféle felelősséget az internet törvények megszegéséért. Egy bírósági eljárás lehetőségét nem zárjuk ki.

A Fővárosi Ügyészség Levelének Letöltéséhez Kattintson Ide

„Felszólítás jogellenes tevékenység beszüntetésére” megtekintéséhez kattintson ide!

FELHÍVÁS

A képen látható egy clevelandi rendi avatás, amely rendünk jóváhagyása nélkül bonyolódott le.

A rendi szimbólumok alapján az avatás a Szent László Rend nevében történt. Ennek ellenére kivételesen, Rendünk bizonyos feltételek betartása mellett, hajlandó hivatalosan is elismerni az avatást és tagjává fogadni az avatottat.

Feltételek a következők:

  1. Irásos kérvény benyújtása, melyben az avatott hivatalossan kéri a Szent László Rend tagságát.
  2. Önéletrajz benyújtása
  3. Az éves tagdíj 180,- EUR befizetése.

Mi ennek fejébe elküldjük a rendi lovagkeresztet és az oklevelet. Kérem vegye fel a kapcsolatot velünk!

Minden külföldön és belföldön élő testvéreinket akik a Szent László Társaság (1861) és Rend tagjai voltak, automatikusan  átvesszük a Rendünkbe.

Ezért kérjük, a fenti feltételek betartva, vegyék fel a kapcsolatot velünk!

Rendi nagymester

Bunford Zoltán VRNT

By rkoczur

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .